HTML

Törzskocsma

„Még a blogolvasással is nagyon hamar leálltam. ...Szomorú látni, hogy mi jön ki az emberekből, amikor nincs kontroll, amikor nincs rajtuk azonosító szám. Az a fajta indulat, feszültség, indulatosság, felületesség, butaság… Nem járok kocsmába tájékozódni.” (Sólyom László)

Friss topikok

2008.03.01. 16:45 bugris

A kormányzati jós megmondta a frankót

Ezúton kövessük meg Szilvásy Pétert minden róla leírt cinikus mondatért. A kormányzati jós egy hónapja jól megmondta: A viharcsináló klikk már visszakapta gonoszságát.
És tessék, a viharcsinálók újra lecsaptak.

Aki hallgatott a jósra, ma a február 30.-i időrésbe menekült vele.
Arcunkra fagyott a mosoly, mi?

Ezentúl jobb lesz komolyan venni és figyelni rá. És kormányzati megrendelést neki!

4 komment

Címkék: szilvásy okkult


A bejegyzés trackback címe:

https://torzskocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr2360867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bugris 2008.03.01. 18:33:10

Hát, hiába kerestem most a KTJ eredeti jelentését a viharról, nem pökte ki nekem a google cache sem. Pedig érdemes lenne megőrizni az utókornak. Ha valaki tudná linkelni a kollektív tudat manipulálásán keresztül kiváltott paranormális jelenség leírásának teljes szövegét, felajánlanék neki egy egyéves Törzskocsma előfizetést.

Corry 2008.03.01. 20:45:54

Mondjuk az igazi nagy dobás az lenne, ha kiderülne az állami támogatás ténye.

A belinkelt honlap a febrúár 29-30 -al tényleg nem kispályás, csak azt sajnálom, hogy 31-én nem maradnak az ilyenek még ott :-)))

bugris 2008.03.01. 21:01:04

Egy kis pénz azért csurrant oda.
www.origo.hu/itthon/20070517fegyelmi.html
Ezt végül Sz. György úgy magyarázta labilis testvérén keresztül próbálták behálózni. Amúgy ezt kivételesen el is hiszem neki, apró szépséghibája a dolognak, hogy amíg szimplán csak öccsének adott megrendelésről volt szó, addig határozottan állította, hogy Sz. Péter kitűnő szaktekintély.

És sikerült megtalálnom az eredeti jelentést, az én eszemen nem tudtak túljárni. ;) Lap alján:
www.x-party.hu/lki/augvihar12ktj.html
A Törzskocsma előfizetés így természetesen máskor kerül kiosztásra.

Corry 2008.03.02. 08:51:23

Azóta persze nincs ilyen NBH vizsgálat a paranormáliséknál.
Szal az se a véletlen műve, hogy Sz. György lett a titokminiszter. Persze levezetni én ezt nem tudom, nemhiába nem vagyok akkora szaktekintély, mint Sz. Péter. Bugris, gratula a paranormális szöveg előkaparásához, eléggé húzós egy lektűr, szerencsére nem este olvastam :-)
süti beállítások módosítása