HTML

Törzskocsma

„Még a blogolvasással is nagyon hamar leálltam. ...Szomorú látni, hogy mi jön ki az emberekből, amikor nincs kontroll, amikor nincs rajtuk azonosító szám. Az a fajta indulat, feszültség, indulatosság, felületesség, butaság… Nem járok kocsmába tájékozódni.” (Sólyom László)

Friss topikok

2008.10.08. 15:13 IS

Plusz egy

Az MDF és a Tisztelet Társasága megszakította a kapcsolatot, képviselőjüket kilépésre szólította fel Schmuck Andor. Tekintve, hogy az MDF FIDESZ általi megszállása Almássyn keresztül nem sikerült, az MDF ellenzéki pozícióját (annak látszatát) azonban fenn kell tartani, az SZDSZ pedig nem nagyon kezelhető; teljesen logikus, hogy az MSZP szép sorban, darabonként próbálja kimazsolázni a hiányzó pár képviselőt a többséghez. Most megint van még egy. Ki lesz a következő, és hogyan fog átállni?

Szólj hozzá!

Címkék: parlament költségvetés többség


A bejegyzés trackback címe:

https://torzskocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr36703478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása