HTML

Törzskocsma

„Még a blogolvasással is nagyon hamar leálltam. ...Szomorú látni, hogy mi jön ki az emberekből, amikor nincs kontroll, amikor nincs rajtuk azonosító szám. Az a fajta indulat, feszültség, indulatosság, felületesség, butaság… Nem járok kocsmába tájékozódni.” (Sólyom László)

Friss topikok

2008.11.10. 00:27 bugris

Kívánságműsor kettőtől ötig - Che Sarah

Oly sokat bírálják, okkal meg ok nélkül, az amerikai elnökválasztáson alelnökjelöltként alulmaradt kormányzóasszonyt. (Akinek pedig elnökjelölttársával legalább volt humorérzéke.)

Most megannyi támogatója nyilván szomorú. Nekik küldöm:

 

...és persze mindenkinek, aki szereti.

2 komment

Címkék: zene amerika humor


A bejegyzés trackback címe:

https://torzskocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr87759662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Francois Pignon 2008.11.10. 00:54:38

A "Che Sara - Qeu Sera" vita meg az egész eredetvita persze örök a 71-es San Remo-i táncdalfesztivál óta, szóval itt az e Ricci e Poweri féle dal is ;)
www.youtube.com/watch?v=kcqEsqPQOEE

bugris 2008.11.10. 11:12:53

is,
amúgy írhatnál egy posztot arról, te hogyan láttad az elnökválasztást, láttam foglalkoztat a téma, és úgy tűnik ebben legalább egyetértünk ;)
süti beállítások módosítása