HTML

Törzskocsma

„Még a blogolvasással is nagyon hamar leálltam. ...Szomorú látni, hogy mi jön ki az emberekből, amikor nincs kontroll, amikor nincs rajtuk azonosító szám. Az a fajta indulat, feszültség, indulatosság, felületesség, butaság… Nem járok kocsmába tájékozódni.” (Sólyom László)

Friss topikok

2008.06.24. 12:10 bugris

Hülyemarketing Heineken módra

Tikkasztó nyári napon nem lennénk jó kocsmárosok, ha nem tennénk egy korsó hűvös sört olvasóink asztalára. Ne menjünk hát el szó nélkül a héten megjelent új Heineken-reklámkampány mellett.
Megrögzött blogolvasóknak nyilván feltűnt, hogy az elmúlt napokban az olvasottabb oldalakon, illetve az Index címoldalán ajánlott posztoknál rövid OFF-kommentek jelentek meg, ezzel a mondattal: "nézd meg.. még mindig nem hiszem el, amit láttam..!" és egy heinekenmusicos linkkel.
Nem szaporítanám a szót, csak egy kérdés kínoz: A Heineken webmarketingesei tényleg nincsenek tisztában azzal, hogy a bloggerek és olvasóik mennyire rühellik a spameket?
Komolyan azt hiszi valaki, hogy ma még bármiféle pozitív üzenetet el lehet juttatni így a blogok közönségéhez? Kíváncsi lennék persze arra is, honnan és mennyiért marketinges, aki ilyet ma még jó ötletnek tart.
Hogy blogok bosszantó offolása hogyan fér bele a cég reklámetikájába, nem tudom. De ezen a nyáron nem fogok Heinekent inni, az tuti.

6 komment

Címkék: biznisz blog reklám


A bejegyzés trackback címe:

https://torzskocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr95536720

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Bookmarks about Bloggerek 2008.08.02. 15:00:30

[...]July 19, 2008 Hülyemarketing Heineken módra[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

darvas · http://dtp.tumblr.com 2008.06.24. 12:41:41

Mi van Borsodisok csinálták?

Francois Pignon 2008.06.24. 12:47:34

Hát ez már tényleg annyira gáz, hogy talán az ellenség keze lehetett benne. ;)

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.06.24. 15:48:09

valóban nagyon utáljuk az ilyen szemeteket. meg a vörhenyes csillagot is.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.07.01. 18:38:40

Anyjukat bizony! Csatlakozok a bojkotthoz, de szerintem naív vagy, a negatív reklám is reklám, ez a marketinges nem biztos, hogy olyan hülye, mint amilyennek előre látszik...

m. g. 2008.07.03. 21:08:00

én írtam nekik, miután hozzánk is bejöttek:

"Tisztelt Heineken Hungária Sörgyárak Zrt.!

Örömmel értesültünk, hogy a (...) címen tett fórumbejegyzésük szerint Önök közösségi rádiónk weboldalán hirdetési lehetőséget látnak. Az Interneten böngészve tapasztaltuk, hogy Önök szívesen veszik igénybe a www.heinekenmusic.hu weboldal hirdetésénél az Internet nyújtotta lehetőségeket, fórumunk azonban nem szolgál ilyen célokat, mint ahogy profitorientált vállalkozások hirdetését sem tesszük közzé ingyenesen, de kedvező áron biztosítunk az Önök számára a fórumnál frekventáltabb hirdetési felületet (banner, PR cikk) weboldalunkon. Rádiónk kiemelten foglalkozik az underground zenével és kultúrával, így a Balaton Sound rendezvény nagy érdeklődést válthat ki hallgatóinkból, ezért szeretnénk az Önök figyelmébe ajánlani, hogy reklámspot sugárzására rendkívül kedvező, 30 Ft/másodperc áron tudunk lehetőséget biztosítani.

A további sikeres együttműködés reményében, üdvözlettel:"

pontpontpont, válasz azóta se jött :) nem telik nekik ennyire se.
költsék gyógyszerre mind a megspórolt pénzt :)

IS 2008.07.11. 22:01:05

m.g.: ez igaz? fél perc 900Ft?
süti beállítások módosítása