HTML

Törzskocsma

„Még a blogolvasással is nagyon hamar leálltam. ...Szomorú látni, hogy mi jön ki az emberekből, amikor nincs kontroll, amikor nincs rajtuk azonosító szám. Az a fajta indulat, feszültség, indulatosság, felületesség, butaság… Nem járok kocsmába tájékozódni.” (Sólyom László)

Friss topikok

2008.09.30. 19:11 IS

Fogjunk össze magyarok!

Véreim/Polgrátársak/Barátaim/Hölgyeim és Uraim! Nem tűrhető, hogy egyes magyarok más magyarokat kirekesztenek, megkülönböztetnek! Mutassuk meg, hogy össze tudunk fogni! Mindenki jöjjön el!

Illetve, kérjük, hogy az alábbiak ne jöjjenek:

- ...

 

6 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://torzskocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr96689528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IS 2008.09.30. 21:29:49

nem, az Amnesty adott ki ez közleményt, hogy ki ne jöjjön a rendezvényre (természetesen GYF-et írták).

Francois Pignon 2008.09.30. 21:33:55

Akkor tessék figyelmesen végigolvasni a hírszerzős beszámolót az előzményekről.

IS 2008.09.30. 22:02:40

sajnos az időrend teljesen felborult, mint az Ulysessben. én a posztot az AI közlemény ismeretében írtam. a másik esetet utána, máshol olvastam.

a kettő nálam kettő:

- egy: NAGYON nem szép dolog, ha tényleg GYF tudott erről a megállapodásról, hogy ne pofázzon, és mégis pofázott. csúnya, csúnya GYF, fekete pont, írjuk be együtt, én is fogom a tollat.

- kettő: vagy a) aláírok és elmehetek, vagy b) nincs rám szükség, és akkor nem kell odajönni, hogy egy autogramot azért lehet, ugye. pont a kirekesztés speciel ellen nehéz tüntetni a b) verzióval

Francois Pignon 2008.09.30. 22:43:26

Nahát, itt vannak a blog.hu-n is:
tarkamagyar.blog.hu/
Azért ahhoz képest, hogy roma meg melegszervezetek (+Geszti) kezdték az egészet, elég kínos Gyurcsánynak hogy beleszaladt egy ilyen nyilvános elutasításba.
Az mondjuk várható volt, ennek is megpróbál az élére állni, mint a hasonlóan civil szerveződésként indult hollán utcai demonstrációnak. Mondjuk ezt kicsit fajsúlyosabb alakok szervezik, mint anno azt.
süti beállítások módosítása