HTML

Törzskocsma

„Még a blogolvasással is nagyon hamar leálltam. ...Szomorú látni, hogy mi jön ki az emberekből, amikor nincs kontroll, amikor nincs rajtuk azonosító szám. Az a fajta indulat, feszültség, indulatosság, felületesség, butaság… Nem járok kocsmába tájékozódni.” (Sólyom László)

Friss topikok

2009.02.15. 13:01 bugris

Irigyli a HírTV Szélest az ECHO-tól?

Amikor a Széles Gábor által alapított, gazdasági adóként induló csatorna hirtelen jobbra kanyarodott, még kevesen vették komolyan. A HírTV-nél talán még örültek is, hogy az egyre kínosabbá váló arcokat begyűjtötte tőlük.

Pörzsétől könnyű szívvel megváltak, Bayer elvesztése viszont már fájdalmat okozott. Kegyetlen érzés lehet, amikor a konkurens csapatot a magyar sajtó Roman Abramovicsa birtokolja, és röhögve elviszi a legnagyobb sztárt. Hát ki nem szeretne maga mellett egy biztonságot jelentő, és mindig készségesen nyíló bukszát?

A szurkolók első számú kedvence, Bayerzsolti átcsábítása után küldték a hírtévések az első, bátortalan jelet, Széles út címmel indítottak műsort.

A helyzet azóta tovább romlott. Csintalan Sándor homlokán is egyre nagyobb cseppek gyöngyöznek, hiába próbál egyre minőségibb műsorokkal talpon maradni az adó a jobboldal hírversenyében, nem jött össze mostanában egy nyomorult drogügy sem. A hírek középpontjába most a konkurencia került, hiszen ellenük nem holmi haverikutya vagy tirpák fémkereskedő, hanem maga a sötét oldal fura cenz-ura vette fel a harcot.

És így, míg az ECHO híveivel utcára vitte a műsorkészítést, a HírTV elküldte legelkeseredettebb üzenetét az egyértelműen címzett hírrel: Széles arcú férfit keresnek. Kérem, segítsen nekik valaki!

3 komment · 2 trackback

Címkék: média sajtó jobboldal


A bejegyzés trackback címe:

https://torzskocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr27944068

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ordas farkas 2009.08.16. 22:00:40

A létező szocializmus szlengjében vörös faroknak hívták azokat a kötelező Marx – Engels - Lenin idézeteket, melyeket a marxista világnézettől olykor egész távol álló szerzők is tudományos munkáikhoz hegesztettek, hogy a rövidlátó cenzorokban ne m...

Trackback: Konzervatórium 2009.02.15. 22:32:55

Egy publicista és egy régi rendszer reformereA mögöttünk lévő hét második felét kétségtelenül tematizálta Bayer Zsolt publicisztikája, és sokadszorra előkerült a „Meddig terjedhet a sajtószabadság?”-kérdése. Hadd ne éppen mi bocsátkozzunk ex c…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rodeo36 2014.02.23. 23:59:22

széles elvtárs a kedvenceim egyike, nála szemetebb oligarchát keveset találni...még jó, hogy felfedeztem ezt a blogot...lehet, hogy többször fogok visszatérni
süti beállítások módosítása