HTML

Törzskocsma

„Még a blogolvasással is nagyon hamar leálltam. ...Szomorú látni, hogy mi jön ki az emberekből, amikor nincs kontroll, amikor nincs rajtuk azonosító szám. Az a fajta indulat, feszültség, indulatosság, felületesség, butaság… Nem járok kocsmába tájékozódni.” (Sólyom László)

Friss topikok

2009.08.10. 10:02 refuse/resist!

A magyar nemzet romlásának oka az elmúlt 500 évben

…egyetlen személyes hangvételű, bátor önfeltárulkozó posztba sűrítve. Mégiscsak zseniális ez a Marci gyerek!

Szomorú történet ez, kedves magyar testvéreim, nagyon szomorú.

2 komment

Címkék: elkúrta zsigerből magyar mentalitás darwin díjas


A bejegyzés trackback címe:

https://torzskocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr81299820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pantagruel 2009.10.09. 10:34:27

Nem értem a címet. :)

Köszi a postot. Tanulságos. Monarchista volnék magam is, de erről ennyit. Ha részletekbe bocsátkoznék, akkor már hallatnám a hangom, és ha hallották a hangod, már be is sorolhatnának valahova. A linkelt cikkből úgy tűnik, megnézhetném, kikkel kerülnék egy platformra.

A cikkben megfogalmazott gondolatokkal amúgy rokonszenvezek, és semmiképp sem ellenszenves számomra ez fajta hozzáállás.

Refuse/Resist! 2009.10.09. 14:53:48

Békés Márton hozzáállása rokonszenves?
Egyébként tényleg volt néhány figyelemre méltó gondolat is a cikkében, de azért a megközelítése finoman szólva... - inkább hagyjuk.

Az ismerős ismerőse szvsz nem 1 platformot jelent. Ennyi erővel mindenki náci, kommunista, vérliberális és PC demokrata egyszerre.
süti beállítások módosítása