HTML

Törzskocsma

„Még a blogolvasással is nagyon hamar leálltam. ...Szomorú látni, hogy mi jön ki az emberekből, amikor nincs kontroll, amikor nincs rajtuk azonosító szám. Az a fajta indulat, feszültség, indulatosság, felületesség, butaság… Nem járok kocsmába tájékozódni.” (Sólyom László)

Friss topikok

2008.12.02. 20:55 IS

A NOB tökönszúrta magát

Erre gondolok: A NOB visszautasította a köztévék olimpiai ajánlatát/. Ma, amikor minden abba az irányba megy, hogy ingyen behúzni a felhasználót, aztán majd premium szolgáltatással, meg reklámmal kiszedni belőle a pénzt, akkor a NOB elmegy a zárt, előfizetéses irányokba. Bukta, lekváros, tökös, meg mákos.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://torzskocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr82800427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Francois Pignon 2008.12.02. 22:07:42

Ugyan már, a NOB az olimpia minden szeletét eladja a legtöbbet ajánlónak, a büfék kínálatától a közvetítésekig. Nincs ezen semmi meglepő, sajnos ennél bosszantóbb bizniszeket is csinálnak.
Az hogy nem közszolgálati, még nem jelenti az előfizetésest, a legutóbbi focivébét ugye például az RTL Klub közvetítette nálunk.

2016-ban meg szerintem nem is fogok olimpiát tévén nézni. Már idén sem nagyon tettem, pláne hogy az MTV hozzáadottértéke a magyar nyelvű kommentátorokon kívül nulla volt. Az EBU nagyon jól megoldotta az online közvetítést, magam kapcsolgathattam a helyszínek között. Ezért sajnálom hogy nem ők folytatják majd, de nyilván megoldja más is, ahogy most is elérhető már minden fontos közvetítés a neten.
süti beállítások módosítása