HTML

Törzskocsma

„Még a blogolvasással is nagyon hamar leálltam. ...Szomorú látni, hogy mi jön ki az emberekből, amikor nincs kontroll, amikor nincs rajtuk azonosító szám. Az a fajta indulat, feszültség, indulatosság, felületesség, butaság… Nem járok kocsmába tájékozódni.” (Sólyom László)

Friss topikok

2008.05.09. 15:40 bugris

Jánost is megviselte a szakítás

Gyakran elgondolkodom a Blikk címoldalán. No nem Fekete Pákó vagy Kelemen Anna kalandjain, hanem a standard képeken. A „Nicole (22) most szállt ki a medencéből, de nincs, aki megtörölje a hátát” típusúakra gondolok.
Most tekintsünk el az olyan pikáns részletektől, hogy milyen elegáns is az, amikor félpucér nőcikkel a címlapon megjelenő lap emel szót a női méltóság tiszteletben tartása mellett.
Engem az izgat, miért mindig ugyanazt kapjuk. Miért nincsenek képek másfajta emberekről, másfajta helyzetekben. Hát nem lenne változatosabb néha, hogy: „Géza (53) akár sztrájk közben is jóízűen majszolja szendvicsét a BKV karbantartó üzemben.” vagy „Jolán (49) szűknek érzi otthonkáját, mire végez a mosogatással.”

Persze sejtem én, hogy van valami összefüggés a megjelenő képek, kommentárjaik és a példányszám között. Akkor viszont miért nem lépnek az egyre kevésbé fogyó politikai lapok is? Úgy érzem, lehetne még lendületet adni a hanyatló lappiacnak. Valahogy így:


Ferenc (46) mostanában egyre magányosabbnak érzi magát. Vajon lesz aki megvigasztalja?


Zsolt (45) szeret incselkedni, bár a gondolatai mindig csak egy irányba kalandoznak.

Most mondjátok, hát nem szívesebben vennétek ti is egy ilyen újságot?

5 komment

Címkék: sajtó bulvár


A bejegyzés trackback címe:

https://torzskocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr23461494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Corry 2008.05.09. 18:07:55

Mondjuk ennek a fajta újságírásnak az a nagy előnye, hogy nem közlik, hogy a delikvens mit is mondott, ergó nem kell rajta bosszankodni. A képanyag egy kicsit sivár kéretik feldobni pl. egy Angela Merkel féle fürdőruha cserével, vagy valami hasonló.
index.hu/politika/bulvar/merkel1308/

Túlságosan nem szabad a játéktér, valami hasonlóval (a hölgy hasonló korú volt) faragott be a Fábry is...

De jut is eszembe, tán csak nem a Hócipőt találtad fel, Bugris? :-)

www.hocipo.hu/index.php

IS 2008.05.09. 18:27:53

Corrynál a két pont. Ez a Hócipő!

garázdabillegető (törölt) 2008.05.10. 16:27:30

Jól látom, hogy Fletón valami árpádsávos nyakkendő van?

Gildor · http://gildorblog.blogspot.com 2008.05.13. 14:50:15

NEM.

bááár, ígysem veszem.
süti beállítások módosítása