HTML

Törzskocsma

„Még a blogolvasással is nagyon hamar leálltam. ...Szomorú látni, hogy mi jön ki az emberekből, amikor nincs kontroll, amikor nincs rajtuk azonosító szám. Az a fajta indulat, feszültség, indulatosság, felületesség, butaság… Nem járok kocsmába tájékozódni.” (Sólyom László)

Friss topikok

2008.07.25. 07:35 IS

És megint szétlopják

Börtönbe azokkal, akik ellopják. Börtönbe soktízezer embert, akik minden állami építkezésen ezt csinálják? Talán mégis a kivitelező lopja a legtöbbet, de még neki se a vezetői, hanem a jómunkásemberek? Mennyit lophatnak ki a metro4-ből? Hogy fog ez a népi játék (népszokás, hö-hö) megszűnni?

5 komment

Címkék: bűnözés morál


A bejegyzés trackback címe:

https://torzskocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr98584731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2008.07.28. 21:26:08

FP,

"pillanatnyilag jó ötletnek tűnt"

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2008.08.04. 23:37:09

ez már a régi MNVHV akcióra hasonlít.
Minden Nap Vigyel Haza Valamit.

a gyárnak úgyse kell. úgy láttam, arra a fúróra, amit egy hete bedugtam a szekrény mögé, már nincs szükség, mert senki nem kereste.
süti beállítások módosítása