HTML

Törzskocsma

„Még a blogolvasással is nagyon hamar leálltam. ...Szomorú látni, hogy mi jön ki az emberekből, amikor nincs kontroll, amikor nincs rajtuk azonosító szám. Az a fajta indulat, feszültség, indulatosság, felületesség, butaság… Nem járok kocsmába tájékozódni.” (Sólyom László)

Friss topikok

2008.02.18. 12:43 bugris

Mali Zoltán újra lecsap

Lehet, hogy gyorsan meg kell megváltoztatnom a véleményemet. Méghogy nincs humor a magyar politikában? Ha kicsit kitekintünk, a zord budapesti húsdarálón túlra, megtornáztathatjuk a rekeszizmainkat.
Nem tudom, lehet-e valami különös vonzalom a priuszos polgármesterek iránt Baranyában, de megesett, hogy egyik faluban újraválasztották a sikkasztó polgármestert, a másikban meg a kocsmafosztogatót (nem hangsúlyozthatom eléggé ezen a blogon a bűn súlyosságát). Bár utóbbiról már-már azt hihettük, nem örvendeztet meg minket újabb geggel, hiszen botrányai nyilvánosságra kerülése után arról beszéltek, elhagyja az SZDSZ-t.
De nem, Mali Zoltán újra lecsapott! Az elnökválasztás előtt Kóka támogatásához kétes eszközökkel toborzó kókista polgármester feljelentette a pártelnököt.
Miután jót röhögtünk, kezdjünk el szurkolni, hogy győzzön az igazság, bármi is legyen az. És tegyük fel magunknak a kérdést, hát nem érdemel meg még egy esélyt ez a jópofa politikus?

5 komment

Címkék: politika humor szdsz


A bejegyzés trackback címe:

https://torzskocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr49343983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Corry 2008.02.18. 21:16:33

Gratula Bugris, hogy ezt megtaláltad, ez tényleg röhej.
Nem vicces, hanem röhejes. Sajnos.

Drávamittoménhol ezek szerint érdekes emberek lakhatnak, hogy egy kocsmatolvaj lehet a polgármesterük és ők ezt megszavazzák maguknak.

Köpönyeget forgatni már elég jól tud az ürge, ezért látható, hogy vérbeli politikus.

Rekméljük a mi kocsmánkat nem akarja majd kirabolni :-)))))))

groteszk 2008.03.04. 15:16:55

Nyugi, az illető már gyalog meglátogatta Lampert Moncsicsit is némi kis pénzért, sőt újabban a tavaly átadott szökőkutat újíttatja fel pályázati alapanyagból. Gondolom a saját zsebére.

bugris 2008.03.11. 23:19:16

Na most mi a franc történt március 2-án Mali Zoltánnal? Mert a Bugrisblog keresőstatisztikájában (azt egyelőre jobban szereti a gugli) háromszor van benn a Mali+Zoltán+március 2.

Ezúton konstatáljuk, a Törzskocsmát meg kidobta valamelyik kereső a 0 beírására. Reméljük, ez nem értékítélet. ;)

Egyúttal, megkérdezném, aki a "János kieszi a vagyonából"-t bepötyögte a keresőbe, kire gondolt? Mert tényleg érdekelne. ;)

mali zoltán 2008.06.21. 22:42:19

Szépjóestét!
Most találtam ezt az igen szép írást. Jót mosolyogtam rajta. Corrynak gratula, de a mamája bárcáját nehéz lenne űberelni.Tudom nem kellemes két kisfröccsért foganni)

vattafák 2008.06.22. 08:08:42

ez nagyjából egy beismerő vallomás
süti beállítások módosítása