HTML

Törzskocsma

„Még a blogolvasással is nagyon hamar leálltam. ...Szomorú látni, hogy mi jön ki az emberekből, amikor nincs kontroll, amikor nincs rajtuk azonosító szám. Az a fajta indulat, feszültség, indulatosság, felületesség, butaság… Nem járok kocsmába tájékozódni.” (Sólyom László)

Friss topikok

2008.03.07. 23:59 bugris

Elmondom most, hogy kérdez a szemed...

Igyekszem rövidebbre venni. Körbejártuk, megcsócsáltuk, elég sok érvet felhoztunk és meghallgatunk, talán már nem is fér több.
Bevallom, bár a végeredményen nem sokat változtatott, nem csupán gyakorlati, szakmai szempontok alapján, inkább elvi alapon döntöttem. Mert maradéktalanul egyetértek ezzel:
„Az aki tudatosan egy kampányban nem mond igazat, aki egy kampányban tudatosan hazudik, az egészen nyilvánvalóan nem szolgálhatja saját nemesnek mondott céljait.”



Igen, a választások után eltörölt ötéves adócsökkentési program miatt. Többek között.

És hogy megváltoztat-e ez a népszavazás bármit? Talán igen, talán nem. De ha Gyurcsány Ferenc tartja magát ahhoz, hogy nem, akkor remélem legalább lesz benne annyi cinizmus, hogy az eltörölt vizitdíjat gyógyszerfelírási díj néven vezeti be újra.
Mert pofátlanságból is csak a legjobbat érdemeljük.

…jó benned hinni, és indulni veled.
Ó, igen, igen, igen.

5 komment

Címkék: gyurcsány népszavazás


A bejegyzés trackback címe:

https://torzskocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr51370367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

is 2008.03.08. 20:03:56

Te a 98-as választások kampányszlogenjeit ugye még nem figyelted? helyes, elfogadható érvelés, hogy aki kampányban hazudik, annak az ajánlatára nem szavazok. csak abból pont az következik, hogy igennel sem.

bugris 2008.03.08. 20:18:09

A 98-as program megvalósításáról 2002-ben volt lehetősége véleményt nyilvánítania a népnek, megtette.

denever · http://graveyard.blog.hu/ 2008.03.09. 08:55:31

bámulatos az időzítés, Bugris.

is 2008.03.09. 21:06:37

ja értem, csak az utolsó számít. tehát ha mondjuk 2010-ben a FIDESZ jut hatalomra, és netalántán ott is lesz egy hazugság (egy bölcs mondás szerint egy politikus pontosan akkor hazudik, amikor kinyitja a száját), akkor majd az ő terveit is elgáncsoljuk? és így, amíg csak élünk? mi leszünk a gáncsoló nemzet?

refuse/resist! · http://torzskocsma.blog.hu 2008.03.10. 10:28:21

Végigvettük tételesen, asszem, hogy ezek szimbolikus intézkedések. SZIMBOLIKUS dolgok lettek elgáncsolva. Asszem ez nagyjából a helyén van.
Ha meglesz rá a lehetőség, akkor érdemes lesz ezekről a konkrét kérdésekről komolyan elgondolkodni. Most nem voltak meg rá a feltételek.
süti beállítások módosítása