HTML

Törzskocsma

„Még a blogolvasással is nagyon hamar leálltam. ...Szomorú látni, hogy mi jön ki az emberekből, amikor nincs kontroll, amikor nincs rajtuk azonosító szám. Az a fajta indulat, feszültség, indulatosság, felületesség, butaság… Nem járok kocsmába tájékozódni.” (Sólyom László)

Friss topikok

2008.03.07. 14:02 bugris

Megszakított közösülés - Kívánságműsor kettőtől ötig

Nem tudom, a kampánycsend vajon a bloggerekre is vonatkozik-e. Bár már úgyis elmondtam a véleményemet, de ez a szájbefogós dolog akkor sem tetszik. Aki érdeklődve közelít a közélet dolgaihoz, és esetleg még szórakoztatja is egy jó kis politikai csihipuhi, annak nem esik ez túl jól.
Van abban valami, hogy jó érezni ilyenkor a puskapor szagát. Lehet, hogy máskor büdös, de ennek itt és most ugyanúgy van helye, akár a lábszagnak meccs után az öltözőben. Aki finnyás, úgyis befogja az orrát.

De az utolsó napra leállni? A csúcs előtt?
Olyan ez, akár a megszakított közösülés.
Tegye csak fel bátran a kezét, aki szerint az jó.

És akkor most mindenféle külön politikai üzenet nélkül, szigorúan a témába vágva küldjük a következő dalt minden kedves hallgatónknak és olvasónknak.
"I Fucked Up" by Coitus Interruptus
A deák- és ángliusnyelvet nem ismerők kedvéért: Következik a Megszakított közösülésről nevezett banda előadásában az Elkúrtam című nóta.


És küldjük még természetesen mindenkinek aki szereti.

3 komment · 1 trackback

Címkék: kampány politika kívánságműsor


A bejegyzés trackback címe:

https://torzskocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr47369922

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Reakció - a polgári underground blogja 2008.03.08. 17:16:40

A Reakció kampánycsendet sért - Mentsük meg Magyarországot Tóth Zoltántól! Hagyományainknak megfelelően újabb merényletet követünk el köztársaságunk európai értelemben vett demokratikus berendezkedése ellen. Kampánycsendet sértünk. A kampánycsend ugy…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pantagruel 2008.03.07. 19:47:47

miért, van vmi szavazás? gennyestus vagy redvásszendvics? vagy mi?

vattafák 2008.03.08. 12:33:57

csak gennyestus/redvásszendvics lehet, tudhatnád...

is 2008.03.08. 20:05:27

én nem emelem. szerintem is hülyeség.
süti beállítások módosítása