HTML

Törzskocsma

„Még a blogolvasással is nagyon hamar leálltam. ...Szomorú látni, hogy mi jön ki az emberekből, amikor nincs kontroll, amikor nincs rajtuk azonosító szám. Az a fajta indulat, feszültség, indulatosság, felületesség, butaság… Nem járok kocsmába tájékozódni.” (Sólyom László)

Friss topikok

2008.04.16. 12:19 bugris

Az MSZP ostrom alá veszi Budapestet?

Mi van itt már? Egyszer csak feltűnt a főváros piszka?

És mi lesz itt még?
Akkor mostantól a Gyurcsány-kormány egészpályán letámad? Leállítják a négyesmetró építését? Csak úgy genyázásból a kormány nemzetbiztonsági célokra rekvirálja a pesti combinókat? Gy. Németh Erzsébet a Városháza környékéről is elkergeti Bőhm Andrást?
Már várom is nagyon, hogy Demszky Gábor bejelentse a főváros újabb ostromát.

2 komment

Címkék: budapest gyurcsány demszky


A bejegyzés trackback címe:

https://torzskocsma.blog.hu/api/trackback/id/tr66428117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.04.17. 15:50:45

Én egyébként teljesen megérteném a szocikat, ha pesti ügyekben állnának bosszút a szadistákon. Szép egy áruló ez a Kóka, még együtt beterjesztenek egy cuccot, oszt amikor tárgyalják, azon keresztül döfi le verbálisan egykori harcostársát. A fletótól is vért hugyozok, de ettől már majdnam vért is hányok. Akiben még a betyárbecsület is kihalt, az rosszabb erkölcsileg még a bűnözőknél is. Én esztet tudom mondani, bár lehet, h nem itt kéne, bocsesz!

Üdv.

Üdv.

Király Rák · http://konzervatorium.blog.hu 2008.04.20. 20:54:08

A háttérben fővárosi hatalmi harc van, azaz Uri Geller helyett Demszky Gábor keresi az utódját.
süti beállítások módosítása